Echipa ‘Orion’

Suntem echipa ORION (Cristi, Sabin, Bogdan, Ștefan, Ioana și Andrei) și reprezentăm Colegiul Național „Mihai Viteazul” în cadrul 5Licee5Institute. Astronomia se regaseste alături de preocupările noastre pentru info și fizică. Însa acestea sunt completate de pasiunea pentru muzică, fotografie, dans, gaming sau chiar tir cu arcul.

Deși avem în comun pregătirea din timpul școlii, fiecare dintre noi are activități diverse făcute din placere în timpul liber și, credem noi, exact aceasta diversitate va duce la un proiect creativ, plin de inovație și care va ajuta lumea astronomiei.

Printre noi se afla 2 chitariști, un flautist și un pianist și de aceea am ales o grupa care se va ocupa de o perspectivă relativ nouă și mai puțin cunoscută a astronomiei și anume „MUZICA UNIVERSULUI”. O alta grupă va aduce partea vizuală din proiectul echipei noastre : „FOTOGRAFII SPECTACULOASE”.

Astronomia este o parte importantă în încercarea permanentă de a raspunde la întrebări puse încă de la începutul omenirii: Cine suntem noi? De ce existăm? Vom încerca prin cunoștintele acumulate în acest proiect să aducem o contribuție mică în domeniul vast al astronomiei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*